Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sommar eller höst?

Det är idag 3 månader kvar till julafton och dagen till ära så bjöds vi på riktigt finväder, som en riktig sommardag. Jag hade t-shirt och det var liksom varmt, så härligt!

Inatt vaknade Wilton klarvaken kl. 03. Mattis sa till honom ”Wilton det är mitt i natten, så nu sover vi”, han svarade och skrattade lite ”men pappa, jag är ju vaken”. I samma sekund förstod jag att min nattsömn var över, haha. Han somnade med andra ord inte om, utan vi låg vakna tills Wilton och Mattis till slut gick upp. Vi åt frukost och lekte hela förmiddagen. När klockan blev 10.30 så gick vi och la oss alla tre. Två och en halv timme (!) senare vaknade vi och var helt klart mer utvilade. Då åt vi lunch och sedan gav vi oss ut i det underbara vädret. Vi hälsade på fåren och lekte vi lekplatsen innan i promenerade hemåt igen för att laga pannkakor till middag. Vilken pang-torsdag!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer