Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sommardag

Idag har grabbarna och jag haft en helt underbar ledig dag tillsammans. Ja det ska visserligen tilläggas att de hade en rätt kämpig morgon då de var som katt och råtta. Det den ena skulle ha, det skulle den andra också ha om ni fattar... men det mesta gav som tur med sig under dagen.

Vi har varit ute exakt hela dagen. Vi åkte till och slängde en massa sopor, vi har grejat i trädgården, rensat land och så har killarna badat i deras pool. Vi åt lite pannkakor ute på altanen och efter det tog vi en promenad på drygt två timmar (den blev inte lång, men det fanns massor att upptäcka). Vi har vårt lilla smultronställe här i Furuvik där vi varje sommar plockar massvis med smultron och till vår stora lycka såg vi att det redan var fullt av dem i helgen. Så idag tog vi en promenad dit för att plocka på strå och äta. Wilton utbrast när vi kom dit och såg alla smultron ”åååh, alltså äntligen!”. På vägen hem sa Wilton ”mamma jag vet, vi kan ju plocka blommor till pappa”, så självklart gjorde vi det. Somrigare än så blir det liksom inte. Smultron på strå och en blombukett. Vidar sov under nästan hela promenaden, men självklart fanns ett strå med smultron även till honom när han vaknade och som han mumsade på dem. Vi tog en sväng förbi en grävmaskin som jobbade här i området. Där hade grabbarna kunnat stå resten av denna dag, men efter ett tag lockade jag hem dem med lite fika, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer