Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sommarkväll

Igår vid 17.30-tiden kom Evelina och Johan för middag hos oss. Vi grillade på muurikkan (bästa grejen!) och hade en trevlig kväll hos oss innan vi promenerade till parken för att lyssna på Melissa Horn. Det blev en tur i berg- och dal banan för oss också innan vi var nöjda och traskade hemåt igen. Dessa sommarkvällar bara njuter jag av. Bästa sällskapet, bästa vädret, bästa maten och bästa underhållning, en helt perfekt sommarkväll helt enkelt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Ibland önskar jag att jag bodde i ett varmt land. Samtidigt vet jag inte om jag skulle kunna flytta ifrån familjen, släkten och vännerna. Att man inte kan träffas lika ofta.
Sommaren är så härlig så vad underbart det skulle vara att få ha sommar året runt. Men man kan inte få allt... eller?
Super fina och härliga bilder du publicerade. <3
nouw.com/evelinaglad
_amandanilsson
_amandanilsson,
Jag har många gånger också tänkt samma sak, men samtidigt så bara älskar jag att vi får njuta av de alla fyra årstiderna. För alla månader har verkligen sin charm.
Tack snälla du😘💕
nouw.com/_amandanilsson