Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Söndag

Vi vaknade upp till ett regnigt Furuvik imorse och har tagit det lugnt hela morgonen. Det kändes verkligen som att vädret var passande idag, lite mysigt faktiskt. Nu sover Wilton, Mattias åker till och från återvinningen med lite småträd vi röjde undan i höstas och jag ska baka till Wiltons kalas nästa helg. Han fyller på tisdag, men vi ska fira honom nästa söndag. Det är nämligen så att Josefin kommer hem på onsdag så vi väntar såklart in hans kalas så att hon får vara med.

Jag kan ärligt inte förstå att jag snart ska få träffa henne igen, jisses vad jag längtar! Och jag längtar tills Wilton ska få se henne igen, han var bara typ en månad sist hon såg honom så det har helt klart hänt grejer. Åh det kommer bli helt underbart att få ha henne hemma i 10 dagar. Jag ska ta vara på varje dag med henne!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer