Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Söndag 

Vi fick sovmorgon även imorse. Vi klurade på om vi skulle ut på en liten utflykt, men det blev ingen utflykt då Mattis blev dålig. Så han sov halva dagen, medan grabbarna och jag fixade lite i trädgården, inspekterade alla maskar i landet och lekte ute i regnvädret. När vi kom in åt vi lite mellanmål framför en film. Dock sprack himlen upp så vi gav oss ut igen ett tag. Så sjukt hur vädret kan vända så snabbt. Från regn och att det var lite kyligt till att solen kom fram och det kändes riktigt varmt och skönt ute.

Barnen somnade tidigt till kvällen och då gav jag mig ut på en promenad med jopplas som sällskap i lurarna. Fy tusan vad jag längtar ihjäl mig efter sis nu! När jag kom hem vaknade båda barnen (snark...) så då gick vi och la oss allihopa.
Ja jag hade sett fram emot en söndagsutflykt, men det blev istället sjukstuga. Trots det har grabbarna och jag haft en mysig dag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer