Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Söndagsfix hemma

Gårdagen var så härlig. Vi var ute och grejade med altanen och det går verkligen framåt. Åh vad jag längtar tills vi har denna underbara stora altan klar. Medan Mattis skruvade massa reglar så skottade jag bort all jord/grästuvor.
Pappa, Maria, Simon och morfar var hos mamma även igår och fixade på tomten, så grabbarna satt givetvis där på första parkett och kollade. Vi blev bjudna på mat igår också, så vi har minst sagt blivit bortskämda av mamma i helgen.
När det var dags att natta killarna så tog jag med dem i vagnen för att möta upp mamma som också ville haka på kvällspromenaden, men båda två hann somna redan innan vi hann komma till henne. Så med fick fortsätta sova hemma och så tog bara mamma och jag en prommis. När vi kom tillbaka så tog vi en kvällsfika.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar