Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Städning och alone time

Imorse efter frukosten kände vi att det var dags för storstädning här hemma. Vi har liksom inte riktigt prioriterat det på sistone, men fy tusan vad jag avskyr att känna att vårt hem inte är städat. Undanplockat och så har vi typ jämt, för varken Mattias eller jag gillar att ha stökigt omkring oss. Dammsuger gör jag också typ varje dag, men sen den där storstädningen. Den drar jag mig ofta för att göra, det finns ju liksom tusen gånger roligare saker att göra än att just städa. Men men, idag tog vi tag i det och jisses så fräscht det blev.

I eftermiddags åkte Mattis till några vänner så grabbarna och jag har haft en kväll själva här hemma. Vi har haft det så mysigt. När grabbarna hade somnat så la jag mig i sängen och kollade tv. Jag föredrar ju alla dagar i veckan att få vara tillsammans med Mattis och grabbarna, men ibland är det så otroligt skönt med lite alone time också. Så ikväll har jag njutit av att bara ha mig själv som sällskap.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer