Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Stockholm tur och retur

Idag har jag jobbat hela dagen och direkt efter jobbet mötte jag upp mamma och grabbarna hemma för att åka mot Stockholm. Wilton och Vidar ska få hänga med morbror, Felicia och Olof i två dagar eftersom de nu är ledig och vi jobbar två veckor till. Vi fick mat när vi kom fram och så hängde vi där ett tag innan vi kramades hejdå. Åh vad jag aldrig lär mig det här med att säga hejdå till mina älsklingar… Det som gör det lite lättare är i alla fall att jag vet att de kommer leva life hos brors och Felicia.

Mamma och jag kände inte alls för att åka hem direkt när det var en så solig och fin kväll. Så vi åkte mot Kungsholmen och tog en promenad längst med vattnet istället. Vi köpte en varsin glass och så satt vi länge och pratade och njöt av en helt underbar kväll tillsammans, bara mamma och jag. Min fina älskade vackra mami!


Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer