Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Stockholm tur och retur

Idag började jag dagen med att åka och jobba några timmar och när jag kom hem gjorde vi oss klara och hoppade ut i bilen. Det blev ett snabbt besök vid grannarna för våra påsk-herrar för att lämna en varsin teckning de målat. De hade självklart fixat påskägg till grabbarna, fyllda med små grävmaskiner och annat. Ja jag har väl sagt att vi har världens finaste grannar!

En hel helg i Stockholm väntar för våra små älsklingar och Mattis och jag ska ha en barnfri helg. Det är då inte ofta det händer och det är helt ärligt väldigt blandade känslor för mig. Det är det alltid när jag ska vara ifrån killarna. Jag vet är det är otroligt välbehövligt både för Mattis och mig och för grabbarna, men det är ju en tomhet som inte går att beskriva när man inte har dem nära. Dock känner jag mig hur lugn som helst med tanke på att de ska få hänga hos världens bästa morbror och Felicia. Bättre än så kan de liksom inte ha det.

Efter lite köer och så, så kom vi tillslut fram. De hade lagat middag och det var som alltid så gott. Påskharen hade också varit där och lämnat fjädrar som spår till fina paket till killarna. Alltså som de blir bortskämda av alla våra nära! Med fina saker och inte minst all kärlek de blir överöst med, ååh. Vi blev kvar någon timme, men lite innan läggning kramades vi hejdå. De vinkade glatt ifrån balkongen när vi gick och man riktigt såg hur stolta de var som skulle få stanna själva. Åh, jisses vad jag är tacksam idag. Tacksam till allt!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,

Åh vad fin du var på bilden 😍❤️❤️ Älskade sis.

Och älskade favoritkillar. Och Matti såklart. Och favorit brors och Felicia. Längtar till måndag 🥰

evisvardag.se
_amandanilsson
_amandanilsson,

Bästa du!🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️ vi längtar ännu mer!!!!

nouw.com/_amandanilsson