Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Stockholms skärgård för ett dygn 

I lördags efter vid lunch åkte vi till Mattis kollega och familj. De har ett sommarställe på en rätt liten ö i Stockholms skärgård och jisses vilket idylliskt ställe. Vi grillade till middag och när barnen hade somnat så satt vi och pratade tills ögonen gick i kors på mig.
Vi hängde där tills efter lunch igår, då gav vi alla upp skulle man kunna säga. Tröttheten tog över hos grabbarna som nu flackat runt i ganska precis 4 veckor (två veckor med våra familjer när vi jobbade och två veckor nu på semestern) och jag tyckte ärligt synd om dem sista timmarna. När vi satte oss i bilen och skulle åka hem så frågade Wilton ”mamma, ska vi åka hem till Furuvik nu?”. Lilla hjärtat! Hur roligt man än har det så behöver man få komma hem och landa lite. Även Mattis och jag var helt slut, så det var magiskt att få komma hem igårkväll. Grabbarna sprang raka vägen till lekrummet och började leka och Mattis och jag tog tag i all packning. Och jag kan säga att vi alla somnade väldigt gott i våra sängar.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer