Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Stora killen

Ikväll fick vi middag hos mamma igen (jisses vilken lyx det är att ha mamma som granne!). Grabbarna njuter till max av att bara kunna klättra över gärdesgården till henne och jag också. Att bara veta att hon bor precis intill gör mig så glad.
Pappa och Simon kom till henne ikväll också för att göra klart på tomten. De är så otroligt duktiga, det blev så fint. Grabbarna har alltså ännu en kväll levt life efter att ha fått kika på grävmaskinen och ”jobba” med sin morfar. Bästa papi!
Jag tog en kvällspromenad med grabbarna och de somnade gott i vagnen både två nästan direkt. Vidar har idag varit vaken på förskolan där första gången hela dagen och han var så stolt. Vi hann nästan bara in på förskolan när han mötte sin fröken och sa ”jag ska vara vaken idag”. Och när jag hämtade grabbarna i eftermiddags så berättade fröknarna att han hade suttit och berättat för alla sina kompisar på lunchen att han inte skulle sova. Lillhjärtat som känt sig så stor idag. Ja han blir verkligen stor min lille Vidar.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar