Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Stora killen!

Sedan ett bra tag tillbaka har vi pratat om att Wilton ska skicka sina nappar och sin snutte till tomtenissarna när han fyller 4 och vägen dit har helt klart varit lite tudelad. Han vill såklart skicka iväg det för han känner ju sig stor nu, men samtidigt så bara älskar han sin napp och snutte. Men sagt och gjort så sa han själv på kvällen när det började bli dags att göra sig klar för att gå och sova ”juste, nu är det ju min födelsedag och jag ska ju skicka mina nappar och min snutte till tomtenissarna!”. Såklart var det bara att haka på det då. Han valde ut vilket papper han skulle slå in det i och gjorde ett paket helt själv. Alltså stora killen!!!
Jag tror att den som tycker detta är mest tufft är jag, haha. När blev han så stor liksom… Jag tycker det känns så hårt att ta bort det ”finaste” han har. Men nej, det kommer bli så bra! Vi gick till postlådan och han fick lägga i paketet och sedan var det bara att hoppas på att tomtenissarna hittade dit.
Nätterna har hittills gått över förväntan. Han har frågat efter napp och snutte, men det har liksom inte blivit något sådär jätte big deal. Han har nu istället sin gosedjurs-räv. Jag frågade vad heter din räv och han sa ”hon heter Betty och jag ska ta hand om henne nu”. Vi får hoppas att det går fortsatt bra.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar