Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Stugmys

I torsdags åkte vi till Evelina och Johans stuga för ett sista dygn för detta år. Vi har verkligen haft det så mysigt. Vi har ätit gott, kollat på film, lekt med barnen och bara haft det lugnt och skönt. Pappa och Maria kom och åt middag med oss i torsdags och igårkväll kom Mattias och Johan när de slutat jobba. Så åt vi tacos l och hade fredagsmys innan vi åkte hemåt.
Man smälter ju när man ser dessa två minimänniskor ihop. Lily pussar och klappar på Wilton så fort hon får chansen och när Wilton får syn på henne så skiner han upp och blir så glad. Älskade små kusiner, vad roligt ni ska ha tillsammans i framtiden.
Wilton har äntligen fått testa på sin första smakportion och han älskade det, jätteroligt. Han har dessutom suttit med i en barnstol vid bordet för första gången. Det är tur att han har sin moster som fixar och grejar så han får testa en massa nytt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer