Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sudio

I samarbete med sudio så har jag fått hem dessa hörlurar som inte bara har grymt ljud utan också är så galet snygga.

Med rabattkoden bullmamman15 får ni nu 15% på hela sortimentet (detta gäller i 90 dagar).

Jag har alltid haft problem med hörlurar som bara ramlar ur mina öron, men dessa sitter som en smäck. Då man får med ett kit silikontoppar med massa olika storlekar, så passar de verkligen alla. De är lätta att ladda och man kan sedan använda dem upp till 30 timmar vilket är grymt. Om man registrerar sig på sudio sphere så har man 3 års garanti på sin vara. Fram till den 14:e februari får man även en presentpåse med när man köper valfri vara, vilket är perfekt ifall du vill skämma bort någon lite extra på alla hjärtans dag.

Dessa hörlurar fungerar lika bra på joggingrundan som hemma i soffan. Eller om du pratar i telefonen lika mycket som jag, då kommer du älska dessa. Så in på hemsidan och unna dig själv eller någon du tycker om ett par grymma hörlurar. Glöm då inte koden bullmamman15 som ger dig 15% på hela sortimentet.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer