Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sveriges nationaldag

Imorse byggde vi Lego och tog en lugn och skön morgon här hemma. Sedan åkte vi till stan för att handla inför veckan och uträttade lite andra saker. När vi kom hem så var det verkligen sommarvärme. Vi grillade korv till lunch och sedan byggde vi duplo och grejade med altanen resten av eftermiddagen. Strax efter 17 kom pappa och Maria på spontanbesök, så mysigt! Vi tvingade dem att stanna på middag och så tog vi en liten kvällspromenad ner till vattnet innan de åkte hemåt. Båda grabbarna somnade gott i vagnen. Vilken ljuvlig långhelg vi har haft. Vi har verkligen fått en försmak på sommaren och semester dessa dagar. Nu är det bara två veckor kvar tills jag får semester och grabbarna tar 8 veckors sommarlov. Åh vad vi ska njuta. Jag tar 3 veckor nu i början på sommaren och sedan jobbar jag 3 veckor medan Mattis då istället går på semester. Vi avslutar sedan semestern med 2 veckors ledigt tillsammans hela familjen. Så nu börjar nedräkningen till ledighet!

Jag fick en sommarpresent av pappa och Maria bara sådär ändå. Bästa finaste ni! Jag fick 4 champagneglas som jag pratat om att jag vill ha. Tack tack tack. Jag blev så glad!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar