Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Sveriges nationaldag

I lördags vaknade vi upp till spöregn och storm. Jag fick lite sovmorgon och möttes av ett dukat frukostbord med tända ljus och omelett, sånt lyx. Det blev en lugn och skön förmiddag hemma bara och vi alla fyra sov middag ett tag innan vi gjorde oss redo för Sigrids 1-års kalas. De bjöd på så mycket gott och det var så trevligt. Efter kalaset fortsatte vi mot Östhammar till Evis med familj, dit även Johannes och Felicia kom. De bjöd på en helt underbar middag och vi hade en så mysig kväll. Vi satt i deras uterum till klockan blev 01 med massa tända ljus, gotta och regnet som smattrade mot taket. Alltså det är häftigt och lyxigt att få ha sina syskon som sina absolut bästa vänner!

Imorse vaknade vi upp till sol och vi blev bortskämda med en riktig hotellfrulle. När vi hade ätit klart tog vi en promenad följt av lunch och marängsviss till efterrätt. Ja vi har knappt gjort annat än att äta det senaste dygnet känns det som, haha. Vilket superdygn det blev.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer