Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Tacksamhet och frustration

Ikväll känner jag sån enorm tacksamhet och frustration på samma gång. Det har varit några lite extra tuffa dagar. Mattis har de senaste två veckorna varit borta från morgon till 00. Så på hemmaplan har jag roddat i det mesta själv (än en gång, en eloge till er alla ensamstående där ute). Grabbarna är dessutom inne i en rätt jobbig period när allt ska testas, de tjafsas med varandra och med mig, de verkar bockar av 2-års trots, 3-års trots och ja allt man kan komma på på samma gång. På detta har jag också varit lite extra energilös och den kombon är ju helt klart kass. Men i detta känner jag en sån enorm tacksamhet för allt också.

Efter frukosten kom mamma och tvingade mig gå hem till henne och sova någon timme medan hon hade barnen. Jag vägrade först, men ja hon fick dit mig till slut. Hon hade tänt en brasa och det var så mysigt. Jag la mig under värmefilten i soffan och kände mig liksom inte alls trött. Sedan kommer jag inte ihåg något mer förrän jag vaknade typ 2,5 timmar senare. Jisses så välbehövligt. Sedan kom jag hem till ett dukat lunchbord. Tack finaste mami.

Vi tog sedan en promenad och gjorde kransar, så mysigt. Pappa och Maria kom på besök ikväll också innan grabbarna stupade i säng. Som sagt, denna dag har mina tankar varit fyllda med både tacksamhet och frustration, men så får man ta mig tusan känna ibland också.


Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar