Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Tiden räcker inte till

Jag får verkligen inte tiden att räcka till just nu. Det finns tusen saker jag vill göra men alldeles för få timmar på dygnet, så känns det just nu. Då blir det tyvärr bloggen som får lida lite.

I måndags var grabbarna och jag bara hemma och grejade. Vi var ute och satte upp ljusslingan vid ytterdörren och även till vår utegran och så kokade sylt. På kvällen kom mamma och Thomas på middag och mamma blev kvar hos oss. Vi hade en jättemysig kväll som avslutades med tomteverkstad. Åh vad jag älskar att slå in julklappar.

I tisdags var mamma med oss hel dagen. Både jag och barnen bara njuter av att ha henne hos oss, det är så mysigt. När Mattias kom hem från jobbet så åkte mamma, Vidar och jag till Vinnersjö för att öva inför julottan som vi ska sjunga på på juldagen. När vi var klara där åkte vi även och hälsade på farmor och farfar ett tag.

Igår blev ännu en hemmadag (ja det ska bli skönt att snart få träffa lite folk och åka iväg och hitta på lite saker om dagarna igen). Vi bakade och fixade lite inför helgen och julen. Det är verkligen en så mysig tid just nu. Jag bara njuter av dessa dagar innan jul.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer