Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Till salu

Det är helt otroligt vad energin kan ta slut helt efter ett gäng kämpiga sjukdagar med lite sömn, gnälliga barn och på det att man inte själv heller varit helt hundra. Vi har i alla fall varit ute en stor del av dagen för att liksom göra någonting. Vi är alla typ pigga, men väldigt energilösa hela högen.
Barnens moster med family hade ju kirrat lördagsgodis och gottepåsar så det räddade ju denna lördag.
Efter en dags krigande (följt av ännu flera dagars krigande) så kan man ju som förälder liksom se kvällen lite som ett mål om ni fattar. Ja ni som vet ni vet. Men sedan går nattningen åt pipan och barnen somnar inte förrän efter kl. 22... Fy tusan säger jag bara. Det var nära att jag la ut båda barnen på blocket där ett tag, haha! Men sedan så fort de somnar tätt intill en och man hör deras ljuva små snarkningar, ja då är allt glömt och förlåtet. Älskade skrotungar.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer