Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Tillbaka på jobbet...

Idag efter vi lämnat Wilton på förskolans åkte vi till mitt jobb för ett möte om när jag ska tillbaka. Jag har inte varit där på hur många månader som helst och det var ca 2.5 år sedan jag gick hem på mammaledighet. Det känns som ett helt liv sedan för det har verkligen hänt så mycket på dessa år, samtidigt så har det gått så otroligt fort och jag kan helt ärligt inte förstå att min mammaledighet snart är över. Jisses vad jag är delad inför detta. Det ska bli spännande att börja jobba igen och liksom komma in i ännu ett nytt kapitel i livet, men jag skulle verkligen ljuga om jag inte sa att jag kommer sakna min mammaledighet något helt enormt. Som jag har njutit av att få vara hemma med grabbarna alltså. Helt klart den bästa tiden i mitt liv såhär långt. Men först har vi en mysig höst framför oss och om jag ska njuta de sista månaderna hemma.

Vill också passa på att tacka Adina. Grabbarna fick detta pippihus ifrån henne och de bara älskade det och har lekt hela eftermiddagen med det. Tusen tack!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer