Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Tre heta tips i den mindre intressanta vardagen

Jag är fortfarande inte pigg så idag har mitt måtto varit ”försök bara ta dig igenom dagen”. Det är verkligen inte det lättaste att ratta två ungar när man själv helst bara hade legat under täcket och sovit hela dagen. Men vi har haft en mysig dag ändå. Vi har kollat lite film och lekt om vartannat.
Eftersom jag inte kan leverera så mycket spännande vardagsinlägg här så kommer tre desto bättre tips. Ni kommer helt klart tacka mig för detta. Framför
Först ut och även mitt bästa tips någonsin är dollars värmeljus. Om ni älskar ljus lika mycket som mig, men som även hatar att byta ljus hela tiden så är detta er räddning. Jag har alltid kört på Ikeas ljus, men av någon anledning så köpte jag ljus en gång på dollar store och tack för det säger jag bara. Det står 8 timmars brinntid, men helt ärligt så håller ljusen helt sjukt länge. Vi kan köra på samma ljus i typ två/tre kvällar. Bästa!
Nummer två är att ha på bananskivor, jordnötssmör och mjölk på morgongröten. Så gott.
Sista tipset är banan-choklad smoothie/milkshake. Mixa ihop mjölk, banan, jordnötssmör, kakao och lite vaniljsocker. Det blev en stor succé här hemma kan jag säga.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer