Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Tröttmössor

Vi har haft en så otroligt mysig lördag. Imorse åt vi frukost och lekte ett tag och sedan gick vi upp allihopa och sov middag någon timme. Både Mattias och jag har varit sjukt trötta på slutet (igår när jag körde hem från Östhammar så var jag tvungen att stanna längs vägen och sova ett tag innan jag vågade köra vidare). Mattias har haft otroligt mycket med jobbet och är helt slut därför och jag har fått dra det stora lasset här hemma och så en gravidtrötthet på det. Men vi krigar på tillsammans så gott vi bara kan och vi båda vet att det bara är en vecka kvar innan vi får hela fyra veckors semester tillsammans hela familjen. Såhär efterlängtad har nog semestern aldrig varit tidigare.

När vi vaknade igen så åt vi jordgubbar och mjölk ute i solen. Sedan har vi varit en kort sväng till stan och så har vi njutit av dagen ute. Dessa dagar är jag extremt tacksam över att ha hus och egen tomt och bara kunna gå ut på gräsmattan i bikini. Så härligt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer