Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Tröttmössor

Igår började Wilton kännas lite varm, men han är typ alltid varm så det är ibland svårt att avgöra om han har feber eller inte utan febertermometer. Inatt vaknade han dock och var kokhet, jag lyfte över honom till oss men han kunde inte somna om. Så då fick han Alvedon och så la vi oss i soffan, tände en brasa och lite ljus och så kollade vi på Tarzan. Vi båda hade dock somnat innan filmen var slut, så när jag vaknade lyfte jag över honom till vår säng där de övriga i familjen låg och sov gott. Wilton och jag sov till klockan var 09 imorse och då möttes vi av att Mattis och Vidar höll på att städa bort julen. Grabbarna fick slå sönder pepparkakshuset och det var spännande. De gick helt in i sin uppgift och skulle självklart ha sina glasögon på sig.

Idag har vi haft en riktig slappdag här hemma. Vi har som sagt städat bort julen, gått runt i mjukiskläder hela dagen, vi har kollat på film, ätit rester och så fick vi ett eftermiddagsbesök av pappa och Maria. Det var en sån där dag som man verkligen behöver ibland och just nu känns det som att man uppskattar dem rätt så ofta, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer