Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Två dagars utbildning i Helsingborg

Nu sitter jag på tåget hem till mina tre älskade killar. Ett dygn ifrån dem och jag längtar ihjäl mig!

Vi har i alla fall haft två otroligt fina och lärorika dagar. Igår körde vi utbildning från lunch till 17 och efter det hade de bokat in oss på kallbad. Jag avskyr ju kallt vatten och badar ju knappt på sommaren, men jodå, jag tog mig i 3 (!) gånger och faktiskt så var det ju så härligt efteråt. När vi kom tillbaka hade de fixat mingel uppe på hotellets roof top och det var en helt magisk solnedgång. Efter det var det dags 3-rätters middag och massa prat med fina kollegor, följt av en underbar natts sömn.
Idag har vi haft ännu en utbildningsdag och vid lunch gick vi runt i Helsingborg lite innan det var dags att åka till flyget.
Vi sov på Clarion Hotel See U och hade utbildningen på Clarion Hotel Grand Helsingborg. Båda hotellen var så bra och jag är så sugen på att åka tillbaka till Helsingborg med familjen någon gång, så fint!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar