Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Tvillingar?

Det händer rätt ofta att folk frågar om grabbarna är tvillingar och jag är helt säker på att det inte är för att de är lik varandra, utan snarare för att de typ är lika stora och för att jag ofta klär dem lika. Jaja, det är ett tag till jag kan nörda med mina matchningar på grabbarna, för de bryr sig inte mycket alla om vad de ska ha på sig. Så jag passar på, för snart ska de väl bestämma det själv. Jag njuter så länge jag kan få klä dem som jag vill, haha.

Idag fick vi sova till strax unna sju, alltså jag njuter för varje natt vi får sova bra just nu och jag hoppas verkligen att de har förstått att det är skönast att sova på nätterna. Vi har haft en så skön dag. Bara tagit allt som det kommit och lekt massor har vi hunnit göra. Ikväll fick vi besök av svärfar följer middagen. Nu lägger Mattis killarna och jag ska duscha innan jag ska ta tag julklapparna. Det är sjukt att det bara är typ en vecka kvar till julafton.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer