Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Typiska Förskolebarn

Mina barn har härmed blivit typiska förskolebarn… Jag har aldrig förstått varför alla barn alltid har så trötta kläder och outfits på förskolan. Jag kunde förut inte förstå varför man väljer att ta på de ”fulaste” kläder man kan hitta i sina barns lådor. Jag skulle aldrig göra så sa jag. Jag kunde tidigare inte heller fatta varför alla åker runt med superskitiga bilbarnstolar.

Här står jag nu med två typiska ”förskolebarn”. Jag skickar numera med de mest urtvättade byxor som finns och massa färgglada strumpor till extrakläder (de ska ju liksom ändå bara ligga i en låda där för krisfall tänker jag). Det är ju som uppgjort att de kommer se ut som små clowner och ja, mina barn kommer hem med outfits jag aldrig någonsin skulle klätt dem i för några månader sedan. För att inte tala om hur våra bilbarnstolar ser ut. Hjälp säger jag bara. Man får ju hem barn som ser ut som att de har rullat runt i gyttja. Så det kvittar ju hur många gånger man försöker få dem rena när det räcker med en hämtning för att få en sandlåda med sig i bilen. Utöver att man själv också ser ut som att ha lekt i gyttjan efter att ha kramat om de små efterlängtade trollen vid hämtning, så bara älskar jag att de är skitiga. Skitiga barn är lyckliga barn. Det tror jag stämmer rätt bra!
Jag älskar dock fortfarande att klä mina grabbar i söta outfits, tycker det är så roligt. Så det kommer jag fortsätta göra. Men blandningen är det bästa tänker jag.
Något jag dock aldrig tror att jag kommer vänja mig vid är den där förskole-lukten. Det är inte många som förstår och kan relatera till detta, men alltså. Alla kläder och även barnen luktar verkligen ”förskola” och kläderna åker i tvätten samma sekund som de tas av. Det här med att använda några kläder en gång till. Nej fy, det fixar jag inte, haha.

Denna lille herre hade en fin mjukisdress på sig imorse och vid hämtning såg han såhär. Och jag blir ärligt så glad av det, haha! Älskade ungar!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer