Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

V. 31

Alltså det känns så otroligt märkligt när man går in på gravidappen och det står ”66 dagar kvar”. Det är så sjukt svårt att ta in. Vi ska liksom snart ha en liten minimänniska i vår lilla familj. Jisses vad mäktigt! Som jag längtar.
Jag njuter verkligen av att vara gravid och jag känner mig jättefin med magen. Jag kan nästan få panik av att magen ska vara borta om någon månad, för det är verkligen mysigt. Det går ju så galet snabbt också, så jag försöker njuta så mycket jag bara kan.
En sak som jag dock ofta tänker på är att jag aldrig innan min graviditet tänkt tanken på att det faktiskt är jobbigt också. Det kanske låter helt sjukt, men jag har aldrig tänkt så om en graviditet utan bara sett det som det häftigaste man kan uppleva (och missförstå mig rätt, detta är den häftigaste upplevelsen jag någonsin varit med om och jag är dagligen tacksam över att få vara med om detta). Men att känna sig stor som ett hus, vara sjukt osmidig, att känna hur lillen i magen krigar för att kunna röra på sig för att det är så trångt, ha foglossning typ hela tiden, sammandragningar till och från varje dag, vara konstant kissnödig, inte kunna sitta som man vill, inte kunna ligga som man vill, vara sådär trött att ögonen bara åker igen varje kväll och att det känns som att magen ska sprängas typ vilken sekund som helst. Detta är saker jag aldrig någonsin tänkt på att man ska gå igenom under en graviditet. Tanken av att jag dessutom ska bli ännu större gör ju att man får lite smått panik. Magen kommer ju för tusan sprängas...
Men som sagt, jag försöker njuta så mycket det bara går. Allt detta är ju bara för en kort tid och det kommer ju vara värt varenda liten ”krämpa” man haft när lillen väl är här.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer