Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vabruari, jo man tackar...

Jadu, vabruari (visserligen är det som tur är bara Mattias och jag som är dåliga, barnen är pigga. Så tacksam för det!) lever helt klart upp till sitt namn. Jisses vad jag är less på att vara sjuk och orkeslös. Det är helt klart en liten utmaning att vara hemma med barnen när man själv inte är pigg... Dessutom så tror vi att Vidar håller på att få tänder, för han vaknar typ en gång i timmen varje natt numera. Kombin förkyld och ingen sömn går inte ihop. Så vad har vi gjort igår och idag då. Ja jag har kommit fram till att det är lättare att göra lite saker om dagarna än att bara försöka vila. Frustrationen blir nämligen för stor när man själv bara blir tröttare och tröttare, medan barnen bara får mer och mer energi. Vi har lekt, läst mycket böcker, kollat på Emil i Lönneberga, vilat, bakat, pysslat och tagit korta promenader för att få lite frisk luft. Men mitt stora mission denna vecka är att varje dag försöka få barnen att sova i all anfall en timme samtidigt så att jag ska kunna vila, haha.
Men för att inte låta detta inlägg bli allt för negativt så vill jag klargöra en sak. Barnen ger mig så mycket och betyder verkligen allt för mig. De kan ju det där med att verkligen köra slut på en totalt, men hur tufft det än må vara vissa dagar och att man många gånger bara vill dra täcket över huvudet för att orken inte finns. Så är jag innerligt tacksam över att få tillbringa dagarna med dem.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer