Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vädret levererar inte

Vi har det helt underbart här borta, men vädret levererar då inte som vi vill. Idag har det varit molnigt/regnigt hela dagen och vi vill ju kunna njuta av solen till max dessa sista dagar. Nu har vi två dagar kvar, så vi håller tummarna på att solen vill visa sig de sista dagarna. Vi ska som sagt givetvis inte klaga för vi njuter till fullo ändå, men det är klart att vi vill få ut det sista av solstrålarna innan vi åker hemåt till kylan igen.

Vår tripp till marknaden här i närheten igårkväll var helt sjuk. Det regnade så mycket att många stängde igen och alla fick stå under tak och liksom vänta ut regnskuren som kom. Paraplyerna hjälpte inte ett skvatt. När det lugnade sig lite (läs, när vi sket i att bli mer blöt/dyngsur än vi redan var) så fortsatte vi och traskade runt i ca 1dm vatten på marken. Det gick liksom inte att göra annat än att bara skratta åt hela situationen. Det är ju i alla fall varmt här hela tiden oavsätt vilket väder det är, så regnet stoppar ju inte oss ifrån att hitta på saker.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer