Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Valbo med favvisar

I förmiddags fick jag besök av Evelina, Lily och Hugo. Vi hängde ett tag här hemma innan vi åkte mot Valbo för en liten shoppingsväng. Vi har bestämt att vi kan åka till varandra en dag var i veckan under vår mammaledighet. Det kan ju inte bli bättre än så. Jag får nämligen inte nog nog av mins två små guldklimpar Hugo och Lily. Ja så är det ju såklart mysigt att umgås med världens sta sis också.

Vid fyra var det dags för ett besök hos vår barnmorska igen. Vi fick lyssna på världens finaste hjärtljud och som tur är så ser han ut att må prima i magen. Jag hoppas dock inte att han trivs allt för bra, för nu vill jag ha honom på utsidan istället. Jag längtar ihjäl mig! Vi gick också igenom lite tankar och så inför förlossningen och jag måste ändå säga att jag mest är taggad. Jag är faktiskt inte så orolig alls utan jag litar på att de på förlossningen vet vad de gör och att min kropp kommer klara detta hur bra som helst. Sedan vet jag att Mattis och jag är världens bästa team, så jag längtar mest tills det är dags. Det ska bli så spännande att få uppleva allt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer