Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Välkommen 2021

Imorse vaknade vi upp till ett nytt år och helt ärligt så har det nog aldrig känts bättre att få lämna ett år bakom sig som just i år. Hur magiska saker vi än har varit med om under det gångna året, så kommer man inte kunna glömma allt som hör Corona till... nej fy tusan säger jag bara! Jag hoppas verkligen att 2021 ser till ordna upp allt och att vi får ett grymt år!

Vi alla har varit rätt trötta och slitna idag, men det hör väl till denna dag antar jag. Vi gav oss i alla fall ut i förmiddags på en promenad i finvädret. Det var riktigt kallt, men solen sken och det var så härligt. Vi stannade till vid en mysig grillplats för lite fika. När vi kom hem igen så åt vi lunch och sedan packade vi ihop oss och checkade ut från vårt älskade hotell. Vi har haft så mysiga dagar och jag är så tacksam som har er. Tack för allt!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer