Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Välkommen helgen

Imorse vaknade grabbarna vid 5. Alltså när ska de förstå att allt innan 06.00 tillhör kategorin natt, haha. Vi låg kvar i sängen länge och kikade på lite tv. Mattias jobbade natt och kom inte hem förrän klockan var efter åtta, så då åt vi lite frukost tillsammans innan han gick och la sig. Mitt i frukosten sa Wilton ”jag längtar efter pappa, jag är mätt så jag tror jag går och sover med pappa.” Ja jag kunde inte säga nej. Han gick in och stängde dörren. När jag kom in 10 min senare och skulle lägga Vidar också. Då låg han där vaken, tätt intill Mattias och bara myste. Båda grabbarna somnade efter ett tag och då passade jag på att åka och handla. Jag hann med lite skottning (för jisses vad det hade snöat och det bara fortsätter vräka ner) också innan de vaknade igen. Efter lite lunch så gav vi oss ut i snöstormen ett tag.

Ikväll har vi ätit tacos, tittat på brors match och lekt med barnen. Nu sover killarna och vi ska titta på nya Beck. Ja helgen är lika välkommen som alltid. Så mysigt!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer