Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vår fredag 

Vi började gårdagen med en promenad och lite frukost. Sedan åkte vi mot stan för att handla lite smått och gott. Vi hängde med mamma tills klockan var strax innan tre, då åkte vi hem och inväntade Mattis. När även han hade kommit hem och duschat så packade vi in oss i bilen och åkte mot East för fredagsmys och sleepover. Vi kom fram till världens mest efterlängtade gäng, åt tacos och lekte järnet, kollade brors match och så skämde Evis bort oss alla med ett varsitt paket. Jag fick världens finaste väst och en rakhyvel, barnen fick så snygga mössor och papporna fick en varsin stickad tröja, åh! Att hitta någon så omtänksam och givmild som Evis, det går bara inte. Tusen miljoner tack världens finaste du!

Sedan däckade barnen en efter en och efter matchen kollade vi på film, eller ja. Jag somnade väl typ direkt efter brors match och sov i soffan hela kvällen, trevlig tjej... Alltså det är hopplöst, jag kan inte hålla mig vaken, helt omöjligt. Men de andra kollade på film och vi hade i alla fall en så mysig kväll.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer