Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vår julafton

Vilken underbar julafton vi hade igår! Vidar och jag vaknade vid 06 och började med att tända alla ljus i hela huset, vi satte igång julmusik och sedan lekte vi i två timmar innan Vidar somnade i famnen på mig, lagom tills de andra två i familjen vaknade. Efter en liten vila så åt vi julfrukost och sedan var det dags för grabbarna att få öppna de paket som tomten hade lämnat under granen under natten. Åh jag kan verkligen minnas den där känslan man hade på julafton när man var liten. Och nu är det liksom våra barns tur, åh vad jag njuter av detta. Lyckos mig som har världens finaste familj!

Vi ville att det skulle bli en lugn och skön förmiddag hemma, så att grabbarna kunde få möjlighet att leka och greja med sakerna de fick istället för att det skulle bli julklappapshets och det blev verkligen lyckat. Strax innan lunchtid gav oss ut i det fina vädret på en promenad. Om man inte får ha snö på julafton så var gårdagens väder ändå så nära ett perfekt julaftonsväder man kan komma. Solen sken, det var frost överallt och sådär 1-2 minusgrader. När vi passerade grannarna så sa de att tomten hade varit på besök och lämnat paket till barnen. Alltså hur fina grannar har vi som fixat detta åt våra killar och grannbarnen. Åh... tusen tack fina ni! Väl hemma igen så gjorde vi oss julfina för att åka till Mattis syster med familj. Vi kollade på Kalle, åt massor av gott, tomten kom på besök, barnen fick så fina julklappar, vi satt och pratade och barnen lekte med sina nya leksaker. Vi hade en helt perfekt julafton på alla sätt och vis.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer