Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vår, sommar eller höst?

Igårkväll var jag så trött att jag valde att gå och lägga mig samtidigt som grabbarna. Vi somnade strax efter sju och vaknade vid 05, vilket njut! Jisses så välbehövligt det var för det var längesedan jag kände mig så utvilad.
Efter jobbet hämtade jag hem två killar från förskolan som var på toppenhumör. Det blev lite crossåkning ute i regnet innan det var dags för middag. Mattis gjorde en grym laxpasta igårkväll, så vi åt rester från det. Jag är en person som verkligen älskar att äta rester. Under veckorna är det det smidigaste som finns tycker jag, bara att värma på och äta.
När det var dags för barnen att sova så nattade Mattis dem och jag tog en kvällspromenad i regnet. Jag tycker att våren har varit så otroligt fin, men ikväll kändes det nästan som en höstkväll. Nu hoppas vi att juni tar med sig lite värme för jisses vad man längtar efter varma sommardagar.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar