Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Våra senaste dagar

Ja det var någon dag sedan sist... Vi har hunnit hälsa på Maria på hennes jobb. Killarna bara älskar att vara där och ”jobba” med alla maskiner och Wilton tar jobbet på fullaste allvar. Sedan har jag jobbat i helgen och igår fyllde mamma och mormor år. Hur sjukt är det inte att de fyller på exakt samma dag, grattis igen två av mina absolut bästa människor!

När jag slutade igår åkte vi direkt till Hedesunda för mammas födelsedagsfirande. Hon hade ordnat med en utflykt till brandbilsmuseet innan och jisses vad barnen älskade det. Wilton är ju som besatt av allt som har med brandmän att göra, så ni kan ju förstå att han var i himmelriket. Efter det åkte vi hem till mami och åt magisk både middag och tårta. Det var hela ligan (-Josefin och Dan då, jag vänjer mig aldrig av tanken att de liksom inte kan vara med på allt sånt här...) så kvällen var helt underbar.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer