Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Våren, du är så välkommen

Vilken vårdag, ja för efter denna dag tänker jag faktiskt säga att våren har kommit på riktigt. Premiärcykeltur, ta av sig till t-shirt för att det är så varmt, vara ute och leka enda tills middagen, har sett två citronfjärilar och massvis med tussilago. Ja dessa saker är vår för mig.
Grabbarna och jag njöt av en lugn och skön morgon medan vi gav pappan i huset lite välförtjänt sovmorgon. När han vaknade åt vi frukost och sedan tog jag med Wilton till stan för att kompletterade handlingen från gårdagen lite. Det är så underskattat att ta sig lite egentid med bara ena barnet ibland. När vi kom hem tog vi fram cyklarna och packade med oss matsäck och sedan drog vi till Furuviks brygga där vi mötte upp Helena och familjen och svärfar för korvgrillning och fika. Vi blev kvar där hela eftermiddagen och jisses vilket väder. Det var till och med varma vindar de sista timmarna, så härligt. När klockan närmade sig 16 cyklade vi hemåt igen och grabbarna och jag stannade kvar ute och lekte medan Mattis lagade middag.
Jag känner sån enorm tacksamhet idag!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar