Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vårkänslor och helgfeeling

Det tog emot lite att lägga sig när det var strålande sol ute ska jag vara ärlig att säga, men jag kunde minsann somna på stört ändå. Jag vaknade fem timmar senare och var så galet taggad på helg med min fina familj. Jag åt lite pannkaksrester ute på bron i solen och sedan åkte jag och hämtade upp mina älskade små killar på förskolan. Jisses vilka ler-troll man fick med sig hem, men jag kan inte bli annat än lycklig av det. Jag tror så starkt på ”skitiga barn är lyckliga barn”. Wilton satt med några kompisar och grejade i en enorm vattenpöl när jag hämtade upp honom. Jag kan på riktigt minnas det så tydligt hur mina syskon och jag grejade hemma när den stora vattenpölen precis intill ladan växte större och större allt mer snön smälte undan. Vissa gånger fick vi ”bada” i den lite snabbt och då var lyckan total kan jag säga.

Jag tog med mig grabbarna och handlade lite. De fick välja en varsin bok på affären och de valde noga ut vilken de skulle få. Sedan var det dags att välja lite helg-gotta och då blev det lite svettigt för mig kan jag säga. Det kändes som att grabbarna var överallt och samtidigt skulle jag försöka jobba lite Corona-säkert... hjälp haha.

Grabbarna fick mat när vi kom hem, vi läste deras nya böcker och kollade på en fredagsfilm, sedan var det dags för dem att sova. Vi äter alltid middag tillsammans, men ikväll valde vi att laga lite mat och njuta av den alldeles själva. Vi gjorde bakad potatis med en helt magisk kyckling-curry röra som vi njöt av framför Bäst i test som äntligen har börjat igen. Lite gotta efter det och helgen har nu startat på absolut bästa sätt!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer