Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Världens sötaste små spöken 

Igår träffade vi våra underbara grannar mittemot oss. Vi stod och pratade ett tag och innan vi skulle gå in så frågade han ”kommer grabbarna och knackar på i helgen?”. Det tog ett tag för mig innan jag kom på att det var alla Helgona helg och då också halloweeen. Jag svarade ”jag har faktiskt inte ens tänkt på det, men det kanske vi gör då”. Varpå han säger lite taggat med ett stort leende ”ja man vill ju vara förberedd liksom...”.

Ikväll kände jag att det är klart vi måste gå och knacka på ifall de faktiskt liksom väntar på oss. Vi klädde ut grabbarna till världens sötaste små spöken med varsin ficklampa i handen och så promenerade vi över. Alltså världens finaste grannar... De öppnade dörren och vi möttes av två stora varma leenden. De hade faktiskt väntat. Inte nog med att de överöste grabbarna med ord som ”det var då de sötaste små spöken vi någonsin sett”. De hade dessutom fixat varsin present och godis till grabbarna. Jag kan inte låta bli att bli rörd över detta. Tänk att vi har turen att få bo i världens mysigaste hus, i världens mysigaste område och dessutom ha världens finaste grannar mittemot. Tusen tack för att ni gjorde våra grabbars kväll. De somnade gott med sina grävmaskiner ståendes precis intill dem i sovrummet.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer