Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vår/sommardag

Idag vaknade vi till ännu en dag med finväder. Så efter frukosten gick vi ut och sedan har vi varit ute exakt hela dagen, vi åt till och med premiärlunchen utomhus. Mattis har tvättat av altanen, jag har flyttat hela vårt jordgubbsland, vi har njutit av solen och inte förrän när klockan blev 17 gick vi in. Hur underbart är det inte att låta grabbarna springa runt i en t-shirt för att det är så varmt och skönt. Åh vad våren/sommaren är välkommen! I eftermiddags åkte brors, Felicia och Olof hem och det blev så tomt, vi bara älskar när de är här.
Nu håller Mattis på och nattar grabbarna. Wilton somnade direkt men Vidar sov middag på över två timmar för, så det är exakt det vi (Mattis) får sota för nu. Världens längsta läggning. Jag ska passa på och ta mig en skön dusch och sedan blir det myskväll resten av kvällen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar