Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Veckan kunde inte börjat bättre

Grabbarna är fortfarande inte hundra. De är lite snoriga båda två och rätt sega och allt ”fel” blir liksom en kamp. Vi fortsätter därför att ta det lugnt och försöker bli friska igen. Vi har lekt och så har de sovit middag länge idag.

När Mattis slutade jobba så åkte jag och mötte upp mamma i Valbo. Vi preppade lite inför vårt tomtande av ”Tillsammans gör vi julen”. Det ska bli så roligt. Efter det sa mamma att vi skulle göra en sak till innan vi åkte hem. Hon tyckte att jag skulle få lite nya underkläder för att unna mig själv lite. Så jag fick gå runt och välja och hittade så mycket fint som jag sedan fick av henne. Alltså jag finner inte ord över hur tacksam jag är som har min mamma. Hon har världens största hjärta och tänker alltid på allt och alla. Vi åt subway innan vi rullade hemåt igen. Då åt vi årets första skinkmacka och kollade på Jul med Ernst. Så mysigt!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer