Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Veckorna flyger fram

Ja det är ännu en ny vecka och det känns verkligen som att veckorna flyger fram. Igår var det jobb och förskola hela dagen, men idag har vi varit lediga.

Jag jobbar helgen som kommer, så då har jag lediga dagar mitt i veckan istället. Dock så ska jag återgå till att inte jobba helger mer, eller ja ibland kommer jag såklart gå in ifall det är något speciellt som händer eller så. Men jag kommer från och med nästa vecka endast jobba måndag, tisdag, torsdag och fredag i mitt grundschema. Jag tog ju beslutet att endast jobba 75% och det kan ju vara det bästa beslutet någonsin. Jag menar, lediga dagar med mina grabbar är ju det bästa som finns. Det passar vår familj så bra.
Vi har haft en jättehärlig dag och ikväll kom pappa och Maria på besök. De hade köpt med sig middag och så fikade vi lite efteråt. Ja grabbarna hann såklart med lite lek med dem också. När det var dags för grabbarna att sova så åkte de hemåt igen. Lite senare fick vi även besök av mamma som ska sova hos oss inatt. En riktigt mysig tisdag helt enkelt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer