Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vi är bara bäst

Även mannen i huset kan många gånger gå mig på nerverna och göra mig galen. Jisses så olika vi kan tycka ibland och jag menar vi är i princip uppväxt tillsammans, så visst tusan har vi haft våra tjafs genom åren. Men jisses vad han också kan det där med att få mig på bra humör. Han är bara bäst min Mattis. Tänk att det har varit vi i snart 11 år. Jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan honom. Som jag älskar er, min fina älskade familj.

I eftermiddags knackade det på dörren och jag tog emot världens finaste blombud. Det är mäktigt att de tre grabbarna är mina. Vilken fin start det blev på denna vecka till slut. Nu ska jag gå och göra grabbarna sällskap i soffan. Wilton sitter och ropar ”heja mobbo, heja mobbo” för det är dags för brors match. Snälla säg att det blir vinst!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer