Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vi är framme i la

Strax efter 04 rullade vi mot Arlanda och sedan väntade köande i timmar. Jag säger bara tur att vi var ute i god tid, för allt tog verkligen extremt mycket längre tid än vanligt. Första flygningen till Köpenhamn gick strålande, det blir ju liksom bara lyft och landning i princip. Lite förseningar och så men till slut lyfte vi och grabbarna somnade innan vi ens hade kommit upp i luften, haha. De sov sedan i tre timmar vilket var helt perfekt. Sedan var de vakna resten av resan tills typ 1 timme innan vi skulle landa, då somnade de igen. Grabbarna har varit helt otroliga! Jag menar ett dygns resande med bara några timmars sömn och inte minsta lilla gnäll. Till slut var det dags att landa och Josefin hade fixat hämtning till oss. På riktigt gick allt så galet smidigt från första sekund. Det här med att resa med barn i andra länder är dessutom extremt fördelaktigt. Vi fick liksom gå förbi hela den långa kön vid passkontrollen, så vi var ute på mindre än en halvtimme.

Efter en timme i bil så var vi äntligen framme hos Josefin och Dan. Ååh! Jag kan inte förstå att vi äntligen är här och att vi ska få fira jul tillsammans. Och alltså deras palats är helt magiskt! Kan inte förstå att vi ska få vara här i 1,5 vecka och få fira både jul och nyår. De har fixat så fint och vi har blivit extremt bortskämda. Hon har tänkt på allt och då menar jag verkligen allt! Vi kollade runt, barnen fick leka av sig lite och så åt vi middag, sedan somnade jag på riktigt typ ståendes.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar