Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vi lever life 

Jisses vilken magisk första dag vi fick igår. Vädret var perfekt, strålande sol och noll-gradigt. Efter frukosten fick vi tillgång till vår stuga och boendet är också magi. Världens finaste utsikt och så nytt och fräscht. Vi bodde med pappa och Maria första natten och nu bor vi syskon med familjer tillsammans. När vi hade kommit iordning lite gav alla sig iväg på skidor och jag tog med mig grabbarna till Vemdalsskalet för att äntligen hyra skidor till åtminstone en svintaggad kille. Vidar förstår nog inte riktigt allt detta än, han är nog lite för liten egentligen. Men Wilton har tjatat om att få åka skidor så länge. Självklart ska de båda få prova dock. De båda somnade så jag passade på att hyra skidorna och göra allt det klart och sedan promenerade jag runt lite med vagnen tills de vaknade. Då tog vi sittlifter upp till toppen för att möta upp resten av gänget. Vi åt lunch och bara njöt av solen. Sedan fick Wilton äntligen testa stå på skidorna en snabbis (stoltheten i blicken) och jag tror helt ärligt att han kommer greja det fint och tycka det är så roligt. Maria var så snäll och tog killarna på eftermiddag så även jag fick åka lite slalom. Alltså helt ärligt, det finns ta mig tusan inte mycket som slår en dag i backen när det är sånt perfekt väder.

På kvällen blev det en Corona säker after ski, supergod middag som pappa och Maria bjöd på och sedan nattade vi fyra övertrötta barn. Vi kollade Brynäsmatchen och sedan blev det spelkväll tills vi alla typ somnade sittandes.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer