Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vidars 1-års kalas

Igår var det äntligen dags för vår älskade lilla Vidar att få ha sitt absolut första kalas. Vi bjöd in våra närmsta på lite fika vid 14-tiden, Evis med familj kom dock redan vid 11 för att äta lunch med oss. Det är liksom lite av en tradition för oss när vi har någon form av firande antingen hos oss eller dem. Vi hade sån otrolig tur med vädret. Det har stått att det skulle regna hela dagen, men som tur var så fick vi strålande sol hela dagen. Vi kunde därför vara både ute och inne, vilket passar perfekt i dessa tider.

Vidar blev otroligt firad av alla och blev verkligen bortskämd med så fina presenter. Tänk så mycket fina människor våra killar har runtomkring sig. Jag är så tacksam för det. Vi fikade och hade en så trevlig dag. Det var två killar här hemma som somnade på två sekunder igårkväll och jag tror att Vidar var så nöjd med sitt 1-års kalas.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer