Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vidars födelsedag

Vi väckte Vidar imorse med sång och paket följt av lite gotte-”frukost”, innan den riktiga frukosten. Jag tog ledigt idag för att få vara hemma med grabbarna på lillemans födelsedag. Så efter lite lek med Vidars nya leksaker (hur söt är inte resväskan som Vidar fick av moster Josefin och Dan? Alltså jag dör!) så gav vi oss ut i det som visade sig vara en riktigt härlig sommardag. Åh vilket njut. Vi åt vindruvor och lekte med vattenballonger ett bra tag, sedan gjorde vi en pannkakstårta som vi smaskade på till lunch. Efter det blev det lite vila för båda grabbarna. Det är nämligen så att de har gått och blivit lite snoriga, eller ja i alla fall Vidar. Så då fick de vila lite middag båda två i hopp om att det inte ska bryta ut någon förkylning.

I eftermiddags gick vi en promenad för att möta Mattis. Vi hamnade vid sjön där vi badade fötterna tills papsen hämtade upp oss. Vi har haft en så mysig dag och jag både tror och hoppas att Vidar är nöjd med sin födelsedag. Nu hoppas vi att grabbarna är friska till helgen så vi kan ha kalas då.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

En skön dag och vilket firande 😊 Många paket blev det 😊😊

nouw.com/sandrasjoberg
_amandanilsson
_amandanilsson,

Ja en underbar dag blev det, så härligt! 😊

nouw.com/_amandanilsson