Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vilka dagar…

Igår var det dags för grabbarna att börja på förskolan igen. Wilton ska byta avdelning till de större barnen, så han är liksom inskolad och klar då de var där en hel del innan sommaren. Jag har dock varit lite nojig över att han faktiskt har förstått att han ska gå där nu och inte bara hälsa på, men det var inga problem alls. Han traskade in med stolta steg till ”de stora” barnen. När vi hämtade honom drygt två timmar senare så kom han utspringandes i hallen iklädd en spiderman-dräkt och sa ”det var en kortis”. Åh Wilton, jag är så stolt över dig. Vidar verkar också trivas väldigt bra på sin nya förskola. Han kollade runt lite på alla nya kompisar och gick sedan raka vägen in till bokhyllan och plockade fram sin favoritbok från förra förskolan, boken ”NEJ” och började läsa direkt. Älskling! En av Wiltons pedagoger är kvar och hon är så bra, så det känns tryggt. Även de nya verkar jättebra.

Idag däremot när vi kom till förskolan så sa de att de precis fått reda på att de blivit tvungna att ställa in dagens inskolning pga. översvämningen som Gävle drabbats av. Så vi fick åka hem igen. Vi har helt enkelt gjort det bästa av dagen och har pysslat, lekt med saker vi inte lekt med på evigheter och så hade vi picknick framför Emil i Lönneberga. Imorgon hoppas vi dock på att kunna få fortsätta med inskolningen så Vidar får komma in sig bra innan även jag börjar jobba igen.

Hur sjukt är det inte med översvämningen i stan! Jag lider så fruktansvärt med alla som drabbats och är samtidigt så sjukt tacksam över att vi klarat oss så bra här hemma. Mattis firma ska vi dock inte prata om. Jag vaknade till en snap där Mattis traskar runt i fullt med vatten på golven inne på firman och ute på parkeringen. Även mitt jobb har drabbats rejält. Fy tusan säger jag bara!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer