Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vilken dag

Vi startade dagen redan 04.15 imorse. Våra grabbar är inte sådär jätte rädd om vår sömn och känner inte att det är så viktigt att vi får sova. De kan verkligen det där med att starta dagen tidigt eller få för sig att hålla oss vakna om nätterna bara sådär. Man är ju lagomt glad när man ligger där trött som få och de bara inte kan somna om, ja hjälp haha.
Vi var en sväng till stan och handlade och slängde lite saker på återvinningen på förmiddagen och sedan gav vi oss ner till båtplatsen och grillade lite korv. Solen sken och det var så fint ute, men jisses så kallt. Vi alla frös så mycket, så vi körde fika hemma istället.
Grabbarna fick följa med sin mormor på övernattningsutflykt ikväll och vi fick några timmar bara för oss. Välbehövligare än någonsin tror jag, för att inte tala om den där sömnen som vi verkligen ska ta vara på inatt!
Vi har ätit bakad potatis och currykycklingröra, så gott och så tittade vi på en film. Tanken var att ge sig på melodifestivalen också, men jag somnade i soffan redan innan filmen var slut. Nu är det dags att förflytta oss till sängen, Nattinatti.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar