Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vilken härlig dag

Imorse vaknade vi upp i Östhammar. Efter en promenad och lite frukost så åkte mamma, grabbarna och jag vidare på en så otroligt efterlängtad ”turné” till mormor och morfar och farmor och farfar. Alltså jag har saknat dem så otroligt mycket. Det är en av de absolut jobbigaste delarna med Corona tycker jag, att vi inte vågat/kunnat hälsa på dem så som vi brukar. De betyder så oerhört mycket för mig och jag önskar verkligen att man snart kan få ses som vanligt igen. Tills dess får vi umgås korta stunder utomhus och snart är det ju faktiskt sommar och då vill man ju ändå inte vara annat än ute.

Först åkte vi till mormor och morfar där vi blev bjudna på pizza-lunch och glass. Barnen lekte och lekte efter ett tag var det dags att åka vidare till farmor och farfar. Där bjöds det på fika och så blev det ännu mer lek för barnen. Ja, barnen trivs lika bra som jag när de får umgås med mina fina mor-och farföräldrar. Vilken underbar dag!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer